با استفاده از اين روش مغز در يك مدت كوتاه ملزم مي شود كه فقط بر روي يك فعاليت ثابت تمركز كند و به جاهاي ديگر پرش نداشته باشد. كاركرد ديگر اين روش اين است كه از صرف يكباره انرژي جلوگيري كرده و در طول زمان بازدهي و كارايي آن به حد بالايي مي رسد.
نحوه اجراي تكنيك پومودوروبراي اجراي اين تكنيك شما به يك تايمر نياز داريد. سپس مراحلي كه در ادامه بيان مي كنم را به ترتيب دنبال نماييد:
فعاليت Task خود را مشخص نماييد.تايمر خود را بر روي مدت زمان ۲۵ دقيقه تنظيم كنيد. (در ادامه در اين مورد بيشتر توضيح خواهم داد كه آيا حتما بايد مدت زمان ۲۵ دقيقه را در نظر بگيرم يا نه؟)به فاصله هر ۲۵ دقيقه، مدت زمان ۵ دقيقه را به خود استراحت بدهيد.چرخه ۱ تا ۳ را براي ۴ بار تكرار كنيد سپس به يك استراحت طولاني مدت ۱۵ الي ۳۰ دقيقه اي برويد.تكنيك پومودورو براي من چگونه كار كرد؟اتفاقي كه در انجام اين تكنيك براي من مي افتاد اين بود كه تمركزم به جاي انجام يك كار به انجام يك پومو ،معطوف شده بود. اكنون مي دانم كه اين بدترين اتفاق براي يك سيستم است كه هدف گذاري اشتباه نام دارد.
سيستم ذهني شما كاملا درست كار مي كند اما نتايج دلخواه خلق نمي شود. سيستم من نيز به درستي كار مي كرد اما هدفش انجام يك پومو بود به جاي اينكه فعاليت(تسك) محور باشد.
احساس مي كردم ذهنم بيشتر به زمان توجه مي كند. با انجام اين تكنيك زمان براي من اهميت بالايي پيدا مي كرد.
شايد با خودتان بگوييد، اين كه خوب است اما در باطن اتفاقي كه مي افتاد اين بود كه بازده من به دليل اين توجه جانبي به زمان كاهش پيدا مي كرد علاوه بر اين فكر مي كردم كه بايد در يك پومو يك فعاليت كامل انجام شود كه در بعضي از اوقات به آن نمي رسيدم.
اين نرسيدن عاملي براي ايجاد سر خوردگي در من بود.
من از انجام تكنيك پومودورو دست كشيدم به اين دليل كه به نظر خودم دلايل كافي براي ترك آن را داشتم اما چند روز پيش تصميم گرفتم تا با يادگيري بيشتر و كمي تحقيق، بالاخره حكم قطعي بدهم كه آيا براي من اين روش مي تواند ثمر بخش باشد يا خير؟
اينجا رو بخوانيد